Hejdå – sista inlägget

IMG_0184Efter fyra år och 109 inlägg så är det dags att avsluta bloggen i den här kanalen och sidan kommer att stängas ned den 26:e oktober. Det är nämligen dags för mig att göra något annat i livet än att vara textilexpert på Sveriges Konsumenter. Så från och med september kommer jag att börja arbeta som hemslöjdskonsulent i Skånelän.

Men misströsta inte, vissa inlägg kommer att återfinnas på Sveriges Konsumenters hemsida och jag kommer att finnas kvar och flytta mitt bloggande till annalisapersson.se så följ mig gärna där istället.

De populäraset inläggen under mina fyra bloggår har varit:

 1. Varm utan fleece
 2. Fårfällan – alla fårskinn är inte mysiga
 3. Vad är lyocell och Tencel?
 4. Skippa sköljmedlet
 5. Nu ska vi prata mens

Men jag tycker att det finns fler bra inlägg som lyfter viktiga frågor och som inte fått samma genomslag som till exempel: Vad är ekologiska kläder?, Svensk skog förgiftar floder i Indien och Tänker du unna dig en ny tröja. Så passa på att läsa inläggen innan de försvinner.

 

4 tankar om “Hejdå – sista inlägget

 1. Hej!
  Spännande för dig att gå vidare till nya utmaningar. Funderar på om du har möjlighet att rädda innehållet i Gröna Trådar. Har sett att en del flyttar innehåll från en blogg till en annan – men det kanske inte är möjligt av upphovsrättsliga skäl. Det vore hur som helst synd om allt viktigt innehåll försvinner.
  Hälsningar Fröken Slöjd

  Gilla

 2. Typiskt, precis när jag just har hittat denna sida, med all fantastisk information. Ska följa den andra bloggen. Tack för denna. Mvh Åsa

  Gilla

 3. Tycker oxå det är synd att du ska ta bort bloggen. Den är en underbar källa! Som nu. Jag fick för mig att kolla på impregnering av jackor, tittade på olika vax och kom att tänka på din vaxduk. Snälla, låt alla dina fina och informativa inlägg finnas kvar någonstans!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s