Byta kläder med varann

klädbyte
Nu på lördag, den 18:e, är det dags för Naturskyddsföreningens stora klädbytardag. På över hundra ställen över hela landet kan du lämna bort hela och rena kläder du inte använder och istället byta till dig något nytt. Det är billigt, miljösmart och roligt. Här kan du se en lista på platser där det sker.

Sist jag var på klädbyte var när Stilmedveten, projektet jag arbetar i, ordnade klädbyte i Umeå. Då hittade 525 plagg nya ägare och jag hittade en ”ny” kofta. Koftan är hemstickad och jag har använt den helt galet mycket. Alltså ett bra byte. kofta
Vi på Stilmedveten hänger på den stora klädbytardagen och anordnar ett klädbyte i Karlskoga på lördag. Ni som bor i närheten är självklart välkomna till Karlskoga bibliotek. Inlämning av plagg kl 12-13 och sedan byte.

4 tankar om “Byta kläder med varann

  1. Ville bara säga att jag är så glad att ha hittat din blogg! Håller på med projektet att under ett års tid enbart köpa kläder som är ekologiska eller på annat sätt hållbart producerade. Till mig själv till 100%, till barnen så gott det går. Men det är ju en DJUNGEL att sätta sig in i saker. Glad för den vägledning jag får här!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s